Stoc epuizat
Producător: Games Workshop
Cod produs: 60010799010

Transport
gratuit

Retur
20 de zile

Deschidere
colet
319,80 Lei159,90 Lei
In 4 rate lunare vezi detalii
De la 50.08 Lei
Cumpara in rate fara dobanda
 • Perfect atat pentru jucatorii noi si cat si pentru cei experimentati
 • Obtineti doua benzi de razboi si jucati din cutie cu punti pre-construite
 • Extinde-ti jocul cu table, carti universale, accesorii si multe altele
  • În umbra unui munte viu, două trupe razboinice se ciocnesc pentru a vedea care va fi invingatorul și care va fi învins. În timp ce îi determina pe amândoi să vină la Beastgrave cu diferite obiective în minte, acum pur și simplu luptă pentru supraviețuire și glorie în cadrul Direchasm.

   Intră în ultimul joc competitiv cu miniaturi cu setul de bază Warhammer Underworlds: DIrechasm. În interior, vei găsi tot ce ai nevoie pentru a începe să joci povestea petrecuta în adâncurile taramului din Beastgrave cunoscută sub numele de Direchasm, cu zaruri, modele, cărți și multe altele.

   Acest set conține:

   • Regulile complete pentru Warhammer Underworlds, mai clare, mai concise și mai sumare decât oricând, continte atat noi mecanisme de joc palpitante precum Primacy, cat și povesti, traditii si artă care explorează Beastgrave în sine.

   • Banda razboinica completă a Purificatorilor Myari - o companie de Lumineth care caută să înăbușe inima monstruoasă a Beastgrave. Construiește-ți banda razboinica cu cele patru modele din plastic de tip push push, turnate în plastic colorat pentru a te asigura că se remarcă chiar și atunci când nu sunt vopsite, plus cărți de luptător și o serie de cărți specifice fiecare bande care iti permit să dezlănțui nobilele lor strategii strategii în luptă.
   • Banda razboinica Dread Pageant completă - un grup de Hedoniți depravati din Slaanesh care chinuie muntele viu. Construiește-ți banda de războinici cu cele patru modele din plastic de tip push push, turnate în plastic colorat și construiește-ți punțile cu cărți de luptător și cu o serie de cărți specifice bandei care iti permit să valorifici puterea lor excesivă în luptă.
   • 2 planse de joc cu două fețe care pot fi folosite pentru a-ți asambla câmpul de luptă.
   • Jetoane Warhammer Underworlds, inclusiv obiective, marcaje de răni, puncte de glorie și multe altele.
   • 32 de cărți universale - gambite, obiective și upgrade-uri care pot fi folosite de orice bandă de războinici, perfecte pentru construirea pachetelor cu Purificatorii Myari și The Dread Pageant sau pentru a aduce banda de războinici preferată în Warhammer Underworlds: Direchasm
   • 11 zaruri - 5 zaruri de atac, 3 zaruri de apărare și 3 zaruri magice, suficiente pentru cele mai devastatoare lovituri, apărări disperate și vrăji cataclismice!

   Indiferent dacă esti un jucător nou care dorește să isi înceapă călătoria sau unul veteran care doreste upgrade pentru Sezonul 4, acest set este obligatoriu.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha
Etichete: new