Slider

Orice ar fi, oriunde l-ai folosi,
Noi știm exact de ce ai nevoie TU!

Cu ce ne ocupăm?
Noul meșteșug al secolului XXI, unde noi am dus lucrurile un pic mai departe, către artă. Lucrăm cu grija și pasiunea unui artizan, fiind atenți la orice detaliu și punând suflet în tot cei iese din mâna noastră.
Level up your passion!
Pentru că suntem alături de tine și îți înțelegem pasiunea, noi la rândul nostru făcând totul tot din pasiune.

Siguranța celei mai bune calități

Nu sunt vorbe mari, sunt afirmații asumate. Suntem mereu la pândă să descoperim noutățile în domeniul IT, să știm azi, știrile de mâine. Calitatea serviciilor noastre e susținută și de modul în care ne selectăm furnizorii și partenerii

Promisiunea prețului corect

Analizăm nevoia fiecărui client în parte. Configurăm soluții personalizate, ținând cont de sfera profesională sau interesele personale ale fiecărui client. Ascultăm, înțelegem, analizăm și apoi oferim cea mai bună soluție respectând raportul calitate – preț

Livrare
a doua zi

Ne-am asumat această afirmație, pentru că modul în care noi ne-am organizat, ne permite să știm în timp real stocul de produse, și așa putem ajunge la ușa clientului a doua zi de la plasarea comenzii.

Suntem parteneri, nu vânzători

Ne bucurăm când o vânzare e făcută, pentru că în acel moment clientul devine partenerul nostru și suntem alături de el oricând are nevoie de ajutor.
Pune-ne la încercare!

Am inventat "calculatoritul"

Noul meșteșug al secolului XXI, unde noi am dus lucrurile un pic mai departe, către artă. Lucrăm cu grijă și pasiunea unui artizan, fiind atenți la orice detaliu și punând suflet în tot ceea ce iese din mâna noastră.

Diversitatea e bună în toate

Oferim cea mai mare diversitate de calculatoare noi de pe piață. Credem că trebuie să fim pregătiți pentru orice client, indiferent de nevoile acestuia. De la cel mai înflăcărat gamer până la Corporate Top Management.