Contact
Telefon:0268 707 784
07844.020.90
Email:clienti@smart-pc.ro
PROGRAM:
L - V09:30 - 19:30
Sam09:30 - 15:30
DumINCHIS

Achiziții SEAP


Dacă sunteți instituție publică și doriți achiziționarea de produse sau servicii oferite de noi, o puteți face foarte simplu folosind platforma de achiziții publice SICAP.


Instituțiile care vor demara procesul de achiziție publică din site-ul www.smart-pc.ro prin platforma SICAP vor beneficia de condiții speciale.


Pentru a demara procesul de achiziție, vă rugăm să urmăriți pașii următori:


1. Plasați o comanda pe site-ul nostru, parcurgând toate etapele de plasare a comenzii iar în rubrica de comentarii precizați că doriți achiziția produselor prin platforma SEAP. Acest pas este necesar rezervarea produselor, respectiv să cunoaștem modelul, configurația si cantitățile exacte pe care doriți să le achiziționați.


După primirea comenzii, vă vom contacta telefonic pentru confirmare. După verificarea și confirmarea telefonică, vom pune la dispoziție produsele și pe platforma SICAP, dacă nu au fost încărcate până în momentul de fața. Momentan, nu există o modalitate automatizată prin care miile de produse comercializate de noi - printre care foarte multe sunt configurabile - să fie încărcate automat pe platforma SICAP.


Îndată ce produsele devin disponibile pe SICAP, veți fi anunțat și veți putea începe procedura de achiziție publică electronică.