Despre noi

Cine suntem

Din pasiune pentru calculatoare, din dorința de a oferi comunității pasionate de IT și gaming posibilitatea de a achiziționa produsele preferate cât mai simplu și la un preț accesibil, din responsabilitate pentru resursele planetei, am creat Smart PC - o echipă de profesioniști cu IT în sânge.
SMART PC este o companie brașoveană, înființată în anul 2007, specializată în vânzarea de produse IT&C, dar și suport și mentenanță pentru acestea.
Misiunea noastră este să oferim servicii de calitate într-un timp util, personalizate în funcție de nevoia fiecărui client.
Producem PC-uri, instalăm sisteme de operare și aplicații solicitate de către client, verificăm compatibilitatea componentelor și garantăm un sistem PC funcțional, fără probleme tehnice.
Ne place să ne petrecem timpul liber jucând jocurile preferate și testând ultimele apariții în domeniu. De aceea, în anul 2019 am devenit parteneri oficiali ABKONCORE în România, oferind produse profesionale pentru gamerii desăvârșiți.

 

Datele firmei noastre sunt: 

Denumirea societatii: SC LISTA TECH SRL

Sediul social: Brasov, Str. Berzei, nr. 16 Bl C7 Sc. A Ap 14

Cod fiscal: RO 21654407

Reg Comertului: J08/1191/2007

Cont bancar: RO92 BTRL 0080 1202 P520 76XX

 

Valorile noastre

Credem cu tarie ca satisfactia clientului trebuie sa fie centrul afacerii noastre. Pentru acest lucru vom depune tot efortul necesar pentru ca solutiile prezentate sa fie cat mai corecte din punct de vedere financiar, tehnic si etic.

 

Misiunea noastra

De a face tehnologia mai accesibila şi mai uşor de utilizat în fiecare birou sau casa.

Smart PC © 2021Viziteaza site-ul Smart-pc.ro pe ShopMania