Contact
Telefon:0268 707 784
07844.020.90
Email:clienti@smart-pc.ro
PROGRAM:
L - V09:30 - 19:30
Sam09:30 - 15:30
DumINCHIS


Pentru a putea procesa comenzile avem nevoie de nume, adresa de facturare și un număr de telefon valid. Utilizăm aceste informații pentru a procesa comanda și a vă putea contacta dacă este necesar. În cazul în care doriți să vă creați un cont pe site-ul Smart PC este necesară furnizarea unei adrese de email valide.


Dacă trebuie să vă contactăm și aveți cont creat, veți primi un e-mail. Dacă nu reușim pe e-mail sau nu aveți un cont creat vom încerca să vă contactăm telefonic.


Prin acceptarea "Termeni și condiții" vă exprimați acordul să primiți notificări pentru recepționarea comenzilor precum și alte informații privind statusul acestora.


Sunt situații când trebuie să vă solicitam informații suplimentare, de exemplu pentru verificări de securitate. În aceste cazuri, vă vom informa la momentul solicitării cum intenționăm să le utilizăm.


Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice LISTA TECH SRL are obligația de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană.


Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor / clienților (Cumpărătorilor) privind situația contului lor de pe smart-pc.ro, informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.


Sunteți obligat să furnizați datele, acestea fiind necesare procesării comenzilor. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea recepționării comenzilor. Informațiile înregistrate sunt destinate exclusiv utilizării de către operator.


Dacă doriți sa primiți informații despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de către S.C. LISTA TECH SRL, acordul dumneavoastră este necesar.


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și sa solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la S.C. LISTA TECH SRL. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.


Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informati cat mai curand posibil.


Conturile (informatiile aferente) pot fi modificate doar de titularul adresei de mail (in cazul adreselor de mail non-private de tip user@yahoo.com, user@gmail.com etc și de titularul de mail sau titularul domeniului în cazul adreselor de mail private (domenii înregistrate de persoane fizice sau juridice).


Recomandam creare de conturi pe adrese private (de tipul office@numefirma.ro) celor care fac achiziții pentru entități juridice.